Varsel om oppstart - Detaljregulering for Del av Lerberen - Massedeponi

I henhold til plan- og bygningsloven § 12-8 varsles igangsetting av detaljregulering for del av Lerberen - Massedeponi, planID 5057202402.

Viser kart over Lerberen i grått og hvitt - Klikk for stort bilde

 

3RW arkitekter skal, på vegne av Forsvarsbygg, utarbeide en reguleringsplan som tilrettelegger for massedeponering på Forsvarets eiendom, gnr./bnr. 178/40, i det avsluttede steinbruddet på Lerberen. Bakgrunnen for planinitiativet er behov for masseutskifting på ulike tiltaksområder på Ørland flystasjon, og at en vesentlig andel av overskuddsmassene må transporteres ut av flystasjonen. Planarbeidet skal bidra til å dekke deler av dette behovet. Tiltaksperioden vil strekke seg over mange år og ha stor variasjon i intensitet.

 Tiltaket utløser krav om konsekvensutredning (KU) uten planprogram, jf. Forskrift om konsekvensutredninger § 8. Tema som skal konsekvensutredes er:

  • Trafikk, støy og støv
  • Geoteknikk og avrenning

 

Vedlegg

Planinitiativ (PDF, 638 kB)

Referat fra oppstartsmøte (PDF, 169 kB)

Plangrense (PDF, 862 kB)

Saksframlegg (PDF, 146 kB)

Innledende ROS-analyse (PDF, 1003 kB)

Varslingsbrev (PDF, 431 kB)


Merknader til planarbeidet

Eventuelle merknader til igangsatt planarbeid bes sendes til 3RW arkitekter, C. Sundts gate 53, 5004 Bergen, eller til jannicke@3rw.no. Frist for merknader til varsel om oppstart er satt til 20.09.24.