Plakat om hygiene - Vaner som forebygger smitte - papirlommetørkle, bruk albuekroken, vask hendene og hånddesinfeksjon

Ørland kommune har siste to dager fått tre positive korona hurtigtester hvorav 2 er elever i grunnskolen. Alle nærkontakter er informert.

Illustrasjonsbilde

Mebostad boligfelt ligger innerst i Bjugnfjorden, mellom Kottengsveien og Karlestrand, ca 1 km vest for Bjugn sentrum. Dette er et naturskjønt område med et stort utvalg av ulike tomter.

Ørland kommune og Mebostad Holding AS har fremforhandlet forslag til utbyggingsavtale for utbygging av Mebostad B15 boligområde.

Kart

Det må utføres arbeid på vannledningene i Lysøysund fredag 22. oktober mellom kl. 09.00 og 15.00.

Ørland kommune har i dag fått meldt tre nye smittetilfeller med covid-19.

Fire personer i Ørland kommune er i dag bekreftet smittet med covid-19.

Plakat med oppfordring om å registrere deg til vaksinetime i Ørland kommune

FHI har anbefaling på 8 - 12 uker mellom koronavaksine dose 1 og dose 2 for gruppen 16 - 17 år .

Årets aksjon 24. oktober går til Plan.

Fra og med 23. september, kan du melde deg som bøssebærer.

Sommerfugl som sitter på blomster

Det er stor pågang på telefonen til vaksinekontoret.

Det har vært en feil med lenken for bestilling av timer digitalt til dose 3, oppfriskningsdose av koronavaksine, men det er rettet nå.

Oppfordrer folk til å bestille timer til både influensavaksine og koronavaksine digitalt, for de som har mulighet til det, på grunn av noe ventetid på telefonen.

Det er også vaksinekø for influensavaksine, her kan personer i risikogrupper under 65 år, legge seg inn, så vil de bli tilbudt timebestilling fortløpende.

Ørland kommune har i dag fått melding om en ny smittet av covid-19.