Vårens vakreste eventyr er i gang med rydding av uteområdene etter vinteren. I den forbindelse blir det jo avfall etter gamle kvister, gress og planter. Dette avfallet kan leveres gratis på kommunens avfallsdeponi på Kråka (Uthaug) og i Bjugn.

Søknad om treningstider kommunale innendørs idrettsanlegg i Ørland kommune 2021/2022

• Søknadsfrist halltid 1. juni 2021
  • Behandling av søknader i hall og banefordelingskomiteen torsdag 3. juni. Om behov for møte 2, mandag 7. juni.
  • Utsendelse av svar på tildeling tirsdag 8. juni.

• Klagefrist 3 uker fra tildeling, innen 29. juni 2021.

Lag og organisasjoner oppfordres til å søke om støtte til kulturtiltak for 2021.

Her finner du Ørland kommunes retningslinjer for tildeling av kulturmidler (PDF, 2 MB)

Søknadsfrist: 7. mai 2021

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte miljøsertifikat og et anerkjent og effektivt verktøy for miljøledelse, og hjelper virksomheter å skape konkurransefortrinn.

Fra uke 16 starter vi opp igjen med offentlig bad i Bjugn svømmehall

En person får satt vaksinesprøyte i armen

Alle som ønsker vaksine uavhengig av alder og om man er prioritert eller ikke MÅ registrere seg inn i vaksinasjonskø. Hvis du ikke registrerer deg har vi ingen informasjon om at du ønsker vaksine og vil da ikke få tilbud om vaksine.

Har du behov for bistand til registrering og ikke har pårørende som kan være behjelpelig, ring tlf. 911 42 648, TAST 1 for hjelp til registrering. Telefonen er åpen tirsdag - fredag kl. 10.00 - 12.00. Mandag stengt.

Alle som ønsker vaksine skal få vaksine, i prioritert rekkefølge. Dette gjelder alle over 18 år.

Registrering til vaksinekø

Kommuneoverlegen fikk i ettermiddag meldt en ny smittet i Ørland kommune.

Ørland kommune har hatt møte i kriseledelsen onsdag 31. mars. Vi kan melde om at det er ingen nye smittede i kommunen ut over de 6 som per nå er registrert og i isolasjon. I tillegg er drøyt 60 personer i karantene.

Personen er nærkontakt til tidligere smittet som har oppholdt seg i en annen kommune.