Informasjon om koronaviruset (covid -19)

Ørland kommune fortsetter med drop-in-vaksinering torsdag 29. juli kl. 11.00 - 12.00 i Ørland Sparebank Arena.

Tilbudet gjelder for kommunens innbyggere og pendlere som skal ta dose 1, gjelder ikke for dose 2.

Ørland kommune har fått påvist to nye tilfeller av covid-19.

I og med at vi fortsatt har ledige timer for vaksinering, tilbyr Ørland kommune drop-in-vaksinering torsdag 22. juli kl. 09.00 - 10.00 i Ørland Sparebank Arena.

Tilbudet gjelder for kommunens innbyggere og pendlere (arbeidstakere med bosted i annen kommune, men arbeidssted i Ørland) som skal ta sin første vaksine.

Spyling/pluggkjøring er planlagt mandag 19. til fredag 23. juli 2021 klokken 09:00 til klokken 15:00 på Storfosna og Kråkvåg.

Manntallet er en oversikt over alle som har stemmerett i en kommune. For å kunne stemme må du stå innført i manntallet

Smittet person var på restaurant i Ørland kommune

På grunn av ferieavvikling er bemanningen på enhet for plan og forvaltning sterk redusert fra 12.07. til 09.08.2021.

I takt med den gradvise gjenåpningen av samfunnet og positive endringer i myndighetenes reiseråd er det nå økende passasjertall på ruta Ørland – Oslo.

Vi må utføre arbeid på vannledningene på Ottersbo torsdag 8. juli 2021 og må derfor stenge vannforsyningen kl. 08.00 - 15.00.