Hva kan vi finne på ute og inne denne helga?

Mulighetene er mange nå når snøen og været er så flott og stabilt.

Oppkjørte skiløyper for store og små har vi både ved Yrjarhytta og ved Tjønnstua. Det finnes også ei skiløype som går fra Botngård Vel til Tjønnstua som er ca 4 km lang. Herfra kan du fortsette skituren opp på Kammen og ta en rundtur via gapahuken Olavsbu. Mulighetene er mange i dette området.

Ved Litj-Gjølga er det fine løyper både rundt på området og opp til Kammen og Olavsbu. Her er også gode parkeringsmuligheter, fine akebakker og muligheter for grilling for den som heller vil bruke akebakkene og kose seg på plassen.


Ved å gå inn på denne lenken har du oppdatert info til enhver tid om hvor oppkjørte skiløyper finnes og hvilket tidspunkt det sist er kjørt løypemaskin  Skisporet - Live preppestatus av skiløyper


Visste du at hvis du holder deg aktiv, vil du føle deg mer glad – oftere? En skitur er et supert tiltak for å bedre din psykiske helse. Les mer om ABC for god psykisk helse her


Kino

Hvis man ønsker å gå på kino har Ørland kultursenter flere filmer å by på denne helgen. Hva med familiefilmen Wonka, Bukkene bruse på badeland eller Ender på eventyr? Noen av disse går på lørdag og andre på søndag. 

 

Her finner du alle kinoforestillingene og andre aktiviteter som foregår ved Ørland kultursenter.   

Ørland Kultursenter | Forside (orlandkultursenter.no)