Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Boligtomter og kart

Ørland har et velfungerende boligtilbud, hvor både private og kommunen tilbyr flotte boligtomter. Det er et godt tilbud på alt fra leiligheter, rekkehus og eneboliger både tett på sentrum i Brekstad og Bjugn for de som ønsker urbane kvaliteter, og i mer langlige omgivelser for de som vil "flytte på landet".

Drømmehjemmet

Private aktører tilbyr mange muligheter til å finne akkurat ditt drømmehjem i Ørland. Leiligheter, rekkehus og eneboliger er tilgjengelig fra FosenHus, Norbohus Systembygg, Rædergård Entreprenør, Varmbohus og andre. 
På Brekstad reiser boligblokk i åtte etasjer seg, mens mange andre spennende boligprosjekt er allerede tilgjengelig og under planlegging.

Breivika, Garten  Fauskanområdet, Vallersund  Hovde Sør, Brekstad 

Karlestrand Vest, Bjugn  Mebostad B 14, Bjugn  Ottersbo III, Opphaug 

Ottersbo IV, Opphaug  Rabben, Oksvoll  

Tussegrend - Storkammen, Høybakken  Utstrand boligområde, Uthaug   

"Ørlandsbyen", Brekstad (PDF, 140 kB)


Mebostad

Mebostad boligfelt er kommunens nyeste boligfelt. Det ligger vakkert og sentralt til innerst i Bjugnfjorden - ca.1 km vest for Bjugn sentrum. Boligfeltet ligger i et naturskjønt område med stort utvalg av ulike tomter.
Kontakt eiendomsutvikler på eiendom@orland.kommune.no eller tore.sem@orland.kommune.no for mer informasjon.

Annonsebilde - Klikk for stort bilde 

Boliger til salgs 

Se Finn.no for boliger til salgs i Ørland kommune.

Kontakt

Tore Sem
Eiendomsutvikler
95227013