Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Heldøgnsbemannet omsorgsboliger

Dr. Sauers vei 18, 20 og 22 i Bjugn er organisert som heldøgnsbemannet omsorgsbolig.

Dette betyr at beboer leier rom og mottar hjemmesykepleie, samt praktisk bistand. Rommene er tilknyttet kjøkken og fellesareal.
Hjemmesykepleie er gratis, men praktisk bistand er en betalingstjeneste. Det er anbefalt å abonnere på sengetøy, håndklær og hygieneartikler. Medisiner og inkontinensutstyr bestilles på apotek av ansatte i avdelingen. Dette er som regel på blå resept. Hjelpemidler kan lånes av Hjelpemiddelsentralen.

Hvordan søker du? 

Du kan søke på helse- og omsorgstjenester via HelsaMi. Har du ikke søkt igjennom HelsaMi før, kan du klikke på linken "hvordan søker man i HelsaMi" under, og du vil få en punktvis gjennomgang. 

 Søk her - HelsaMi

Hvordan søker man i HelsaMi? 

Avdelingen er under sertifisering med mål om å bli Livsgledehjem.

Å være et Livsgledehjem er et kvalitetsstempel som viser at sykehjemmet tilbyr individuell aktivitet og frisk luft på lik linje med pleie og medisiner. Det er strenge kriterier for å bli sertifisert og resertifisert. Aktiviteter gir livskvalitet hos beboere, noe som skaper gode ringvirkninger for pårørende og pleiere. Tjenesten er også heldig som har god hjelp fra frivillige som ønsker å styrke tilbudet vårt.

Besøksadresse: Dr. Sauers vei 18, 20 og 22

Kontakt

Ann-Karin Stormo Sjøli
Enhetsleder sykehjem- og heldøgns omsorg
95877040

 

Dr. Sauers vei 18
90694723

 

Dr. Sauers vei 20
48251859

 

Dr. Sauers vei 22
90162952