Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Stranda Aktivitetssenter

Stranda Aktivitetssenter tilbyr ulike aktiviteter som bidrar til en aktiv og meningsfylt tilværelse i fellesskap med andre. Aktiviteter utfra den enkeltes behov og mestringsevne. Tilbudet er for personer over 18 år med ulike tilrettelegging- og veiledningsbehov. Ved Stranda Aktivitetssenter foregår det også forskjellige typer produksjon for videresalg.

 

Tjenesten er gratis. Etter at du har søkt på tjenesten vil kommunens kartlegger ta kontakt med deg for å avtale et besøk. Etter kartlegging vil et tverrfaglig beslutningsteam vurdere om tjenesten innvilges.

Du søker her 

Søknadsskjema til utskrift (PDF, 529 kB) 
 

Tilbakemelding på opplevd kvalitet:

Vi ønsker å gi gode tjenester og vil sette pris på tilbakemeldinger fra deg som bruker eller pårørende, både om det er noe dere er fornøyd med eller noe dere ønsker vi skal forbedre.

Tilbakemelding 

Stranda Aktivitetssenter ligger sentrumsnært i Bjugn og er åpent alle hverdager fra kl 08.00 -15.00. Adresse: Bjørg Bergs vei 10, Telefon 72520405

Kontakt

Hanne Erika Krokdal
Enhetsleder Oppfølgingstjenesten
92638810

 

Vigdis Rønsholm Furunes
Avdelingsleder Stranda Aktivitetssenter
91788179