Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Helsestasjon

Klikk for stort bildeHelsestasjonen for Ørland kommune blir etablert i Familiens Hus på Brekstad (Ørland Medisinske Senter) 02.03.2020. Organiseringen av helsestasjonen er på plass og flytteprosessen er planlagt. 

Kontorene på Brekstad er snart innflyttingsklare. Avdelingen har gjennomført risiko- og sårbarhetsanalyser for å sikre trygge og gode tjenester til innbyggerne. Det vil komme mer informasjon om helsestasjonen på kommunens hjemmeside i uke 6. Fram til flytting vil tjenesten utføres som i dag i Bjugn og på Brekstad. Jordmortjenesten er allerede etablert på Brekstad.


Hvis du har spørsmål til helsestasjonen, kan avdelingsleder Stina Skavdal kontaktes på telefon  962 37 739 eller enhetsleder Karin H. Størseth på telefon 970 84 446.

 Alle skolene i kommunen har skolehelsetjeneste. I skolehelsetjenesten jobber helsesøster, fysioterapeut og barne- og ungdomslos.

 Skolehelsetjenesten ved Fosen videregående skole er en del av skolens elevtjeneste og har kontor ved siden av rådgiverne ved skolen. Skolehelsetjenesten ved Fvg består av helsesykepleier og psykiatrisk sykepleier. Tjenesten er et lavterskeltilbud, timeavtale er ikke nødvendig. 

Helsestasjon for sped- og småbarn tilbyr alle barn i kommunen helsekontroller og vaksiner iht. anbefalte nasjonale retningslinjer og  barnevaksinasjonsprogram. 

Kontakt

Stina Skavdal
Avdelingsleder helsestasjon- og skolehelsetjeneste
962 37 739

 

Karin Størseth
Enhetsleder Familiehelse