Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Helsestasjon

Klikk for stort bildeHelsestasjonen for Ørland kommune er etablert i Familiens Hus på Brekstad (Ørland Medisinske Senter)  

Vi har nå flyttet inn i kontorene på Brekstad.

Avdelingen har gjennomført risiko- og sårbarhetsanalyser for å sikre trygge og gode tjenester til innbyggerne. Jordmortjenesten er allerede etablert på Brekstad.


Hvis du har spørsmål til helsestasjonen, kan avdelingsleder Stina Skavdal kontaktes på telefon  962 37 739 eller enhetsleder Karin H. Størseth på telefon 970 84 446.

Ansatte ved helsestasjonen og skolehelsetjenesten 

 Alle skolene i kommunen har skolehelsetjeneste. I skolehelsetjenesten jobber helsesøster, fysioterapeut og barne- og ungdomslos.

 Skolehelsetjenesten ved Fosen videregående skole er en del av skolens elevtjeneste og har kontor ved siden av rådgiverne ved skolen. Skolehelsetjenesten ved Fvg består av helsesykepleier og psykiatrisk sykepleier. Tjenesten er et lavterskeltilbud, timeavtale er ikke nødvendig. 

 Helsestasjon for sped- og småbarn tilbyr alle barn i kommunen helsekontroller og vaksiner iht. anbefalte nasjonale retningslinjer og  barnevaksinasjonsprogram. 

Kontakt

Helsestasjonen
72 51 97 80

 

Stina Skavdal
Avdelingsleder helsestasjon- og skolehelsetjeneste
962 37 739