Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Hverdagsrehabilitering

Hverdagsrehabilitering / innsatsteam

Hverdagsrehabilitering er en tverrfaglig, tidsavgrenset prosess som foregår i ditt eget hjem. Et tverrfaglig team bestående av ergoterapeut/fysioterapeut/sykepleier/hjelpepleier tilbyr rehabilitering og samarbeider med deg om det du synes er viktig å mestre i egen hverdag.

Målgruppe:

Hverdagsrehabilitering tilbys deg som:

  • ønsker å være aktiv og bo i eget hjem
  • nylig har opplevd skade, sykdom eller annen svekkelse
  • har rehabiliteringspotensiale og er motivert for å mestre egen hverdag
  • Har behov for tverrfaglige tjenester og er motivert for egeninnsats for å klare deg selv i størst mulig grad i dagliglivet

Alle kommunale instanser (f.eks. hjemmetjenesten eller fastlege) og spesialisthelsetjenesten kan henvise til hverdagsrehabilitering. Teamet gjennomfører en kartlegging for å vurdere om du oppfyller kriteriene. Du kan også søke selv ved å fylle ut søknadskjema for kommunale helse- og omsorgstjenester:

Du søker her

Søknadsskjema til utskrift

 

To personer trener sammen, står på en veranda og løfter en fot - Klikk for stort bildeDette tilbyr vi:

Når kartleggingen er gjennomført og hverdagsrehabilitering blir innvilget, startes det opp med trening/oppfølging i hjemmet inntil 3-5 ganger per uke i en avtalt, tidsavgrenset periode. Brukerens egen motivasjon for å øke mestringsevne og selvstendighet er avgjørende i hverdagsrehabilitering og derfor er intensjonen å jobbe mot brukerens egne mål. Brukeren skal sette målene selv og målsettingen orienterer seg etter hva som er viktig for brukeren i den aktuelle livssituasjonen. Fokus er å øke mestringsevne, selvstendighet og deltagelse i dagliglivets aktiviteter. Det tverrfaglige teamet består av fysioterapeut, ergoterapeut, sykepleier og hjelpepleier.

Pris for tjenesten

Tilbudet er gratis.

 

Illustrasjonsfoto - Klikk for stort bilde 

 

 

 

       

Kontakt

Marie Therese Strøm Grønning
Fysioterapeut hverdagsrehabilitering
969 42 606

 

Liv Oddny Balstad
Ergoterapeut
481 86 306

 

Haakon Martinussen
Fysioterapeut
969 42 606

 

Berit Leirtrø
Sykepleier

 

Heidi Anita Lysø
Hjelpepleier