Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Bestille legetime og resept

Helserespons

Her kan du bestille- og avbestille time, be om fornyelse av resepter og sende beskjeder/enkle spørsmål til legen. Gå inn på nettsiden eller last ned appen "Helserespons" via App store eller Google Play. Her kan du også logge inn på Pasientpost som er en sikker måte å sende dine helseopplysninger på.

Se nedenfor for direkte linker.

Bestille resepter  

Legen sender resepten din innen 3 virkedager.

Sende forespørsel om legetime

Du vil motta en sms med timebekreftelse når din forespørsel er behandlet. Du vil også motta en påminnelse dagen før timen.

Bestille/avbestille time direkte på nett

Ikke alle timer er tilgjengelige for direktebestilling på nett. Er det noe som haster har legene flere timer tilgjengelig. Timer som blir bestilt til annen enn din fastlege vil bli flyttet automatisk. Obs! Du vil ikke motta påminnelse på sms dagen før ved bruk av denne tjenesten.

Beskjed til legen

Har du en beskjed eller et enkelt spørsmål kan du stille dette direkte til legen ved å trykke på linken over og logge inn. Du kan også ringe inn beskjeden til ekspedisjonen og den blir videreformidlet. F.eks. "Har røntgensvaret kommet?" eller "Jeg er ikke blitt bedre av behandlingen, bør jeg komme på en time?" Du vil få svar på SMS.