Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Forhåndsstemming

Du kan forhåndsstemme til Stortingsvalget 2021 fra 10. august til og med 10. september 

Forhåndsstemming institusjon
Alle som ønsker det har anledning til å forhåndsstemme også ved institusjonsstemmingen, beboere, brukere, personell og andre velgere.

 

Forhåndsstemming Ørland hovedflystasjon
Gjelder kun for menige, ansatte og besøkende på flystasjonen.

 

Ambulerende forhåndsstemming
Velgere som på grunn av sykdom eller uførhet ikke kan avgi ordinær forhåndsstemme ved en av våre forhåndsstemmesteder, kan søke valgstyret om å få avgi forhåndsstemme der de oppholder seg.

Søknad sendes: Valgstyret i Ørland, Postboks 43, 7159 Bjugn eller på e-post til postmottak@orland.kommune.no eller Du kan også ringe for avtale på 72 51 40 00.

Siste frist for slik søknad er 8. september 2021.

Velgere i isolasjon og karantene

Velgere i isolasjon og velgere i karantene bør vente med å stemme til karantenetiden er over. Velgere som ikke kan avgi stemme i egnede lokaler på grunn av isolasjonsplikt eller karantene grunnet Covid-19. kan etter søknad til valgstyret avgi forhåndsstemme der de oppholder seg. Siste frist for å søke er kl. 10.00 fredag 10. september 2021.

 

Husk å følge gjeldende smittevernregler, holde avstand og ha god håndhygiene. Ikke dra til stemmelokalet hvis du er syk.

Husk gyldig legitimasjon uansett hvor og hvordan du skal stemme!

 

Lykke til og godt valg!

Valgstyret i Ørland kommune