Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Tidligstemming

Klikk for stort bilde

 

 

 

Tidligstemming fra 1. juli

Du kan tidligstemme fra 1. juli 2019 dersom du ikke har mulighet til å stemme innenfor den ordinære perioden for forhåndsstemmegivning eller på valgdagen.
Den ordinære forhåndsstemmingen er i perioden 12. august – 6. september.

Tidligstemming foregår på rådhusene i Bjugn og Ørland hverdager fra kl. 0900 – 1500 fra mandag 1. juli til og med fredag 9. august.

NB! Før de ordinære stemmesedlene blir ferdig, er det bare anledning til å krysse av for partiet man vil stemme på, uten å foreta endringer.

Husk legitimasjon!

Klikk for stort bilde

 

 

Forhåndsstemming fra utlandet

Det er mulig å forhåndsstemme fra utlandet, på Svalbard eller Jan Mayen fra 1. juli 2019.

Velgere som bor eller oppholder seg i utlandet, kan forhåndsstemme hos utenriksstasjoner eller oppnevnte stemmemottakere. Svalbard og Jan Mayen er omfattet av de samme reglene som utenriksstemmegivning.

 

Velgeren er selv ansvarlig for å stemme så tidlig at stemmen kommer frem til riktig kommune senest kl. 17 dagen etter valgdagen 9. september for å telle med i oppgjøret. Husk derfor å stemme så tidlig at stemmen kommer frem i tide med normal postgang.

Det brukes ikke valgkort ved forhåndsstemmegivningen i utlandet. Det eneste du trenger å ta med er legitimasjon.