Vinterfestuka - markering av den nye Ørland kommune

Klikk for stort bilde Ørland Kommune inviterer til VINTERFEST for å markere sammenslåinga av Bjugn og Ørland Kommuner. Her får du møte det beste av kultur- og idrettslivet i den nye kommunen!
Lørdag 15. februar inviteres alle innbyggerne til en storslått markering i Ørland Sparebank Arena.

Fra kl. 11.00 til 15.00 blir det åpen dag
Kl. 19.00 åpner dørene for gratis sildebord og underholdning av kor, teaterlag og lokale musikere og band.

Det er gratis inngang både på dagen og på kvelden. Under åpen dag serveres det gratis kaffe, saft og frukt.

På kveldstid blir det salg av drikke. Til kveldsarrangementet blir det satt opp buss fra grendene.
Vi håper alle innbyggere vil være med å feire den nye kommunen!

Fra kl. 11.00 til 15.00 blir det åpen dag hvor det lokale kultur- og idrettslivet får vist seg frem. Her blir det spennende aktiviteter for store og små.

Kl. 19.00 åpner dørene for gratis sildebord sponset av Grøntvedt Pelagic.

Under sildebordet blir det underholdning fra de dyktige korene vi har i kommunen.
Uthaug Songlag
Ørland Sangforening
Ørland Gospelkor
Bel Canto