Informasjon om koronaviruset (covid -19)

Ørland kommune vil nå sende faktura som digital post

Hva vil det si at brevet sendes digitalt?

Ørland kommune sender brevet til den digitale postkassa du mottar annen digital post fra det offentlige: Digipost, eBoks eller Altinn. Hvis du har reservert deg mot å få slike brev digitalt, sendes det som vanlig papirpost hjem til deg.

Hvilke fakturaer vil jeg motta digitalt?

• Barnehage / SFO
  • Kulturskolen
  • Kommunale avgifter
  • Omsorgstjenester
  • Sosiale lån
  • Husleie
  • Teknisk / kommunal drift
  • Diverse tjenester
  • Stranda opplæringssenter
  • Gebyrer
  • Gebyr Plan / Bygningsloven
  • Ungdomsskole
  • Brekstad Barneskole
  • Opphaug oppvekstsenter

Hvorfor har Ørland kommune digitalisert tjenesten?

Å pakke og sende brev el. krav i ordinær papirpost, er både tidkrevende og kostbart. Ved å sende brev digitalt, kan det offentlige bruke fellesskapets penger på andre ting enn porto, papir og transport samtidig som vi sparer miljøet. Det er gratis å opprette og bruke digital postkasse, og du kan lagre brevene der så lenge du ønsker. Brevene sendes ut kryptert, slik at ingen andre enn deg kan lese posten.