Informasjon om koronaviruset (covid -19)

Orientering til brukere og pårørende

Klikk for stort bildeSom følge av koronaviruset og innførte smitteverntiltak kreves det omfattende endringer i enkelte tjenester til brukere. Blant annet får dette påvirkning for aktivitetstilbud, sosial deltakelse og besøk.

Brukere innlagt i helse- og omsorgsinstitusjoner, samt i andre boformer i helse- og omsorgstjenesten, vil på grunn av sin helse- og sykdomstilstand ha økt risiko for alvorlige sykdomsforløp ved koronasmitte. For å beskytte utsatte grupper har kommunen satt i verk en rekke tiltak.

Vedlegget er en orientering til både brukere og pårørende om tiltakene som er iverksatt i Ørland kommune.