Informasjon om koronaviruset (covid -19)

Kommunen har helsetelefon for spørsmål om egen helse der du får snakke med en sykepleier:
tlf. 947 88 545 er betjent mellom kl 09.00 -18.00
Kommunen har også egen beredskapstelefon, nummeret er 915 21 483.

Ørland kommunes infoside om koronavirus

Coronavirus information in other languages

Hovedopptak av barn i barnehage i Ørland kommune – barnehageåret 2020/2021

Søknadsfrist for samordna hovedopptak i barnehagene fra høsten 2020 er 1. aprilKlikk for stort bilde

Søknaden gjelder både kommunale og private barnehager. Alle barn som fyller ett år innen utgangen av november 2020 har lovfestet rett på plass.

Ørland kommune ønsker å være en god og attraktiv oppvekstkommune og tilbyr barnehageplass til alle barn med rett på plass i alle barnehager kommunen.

Informasjon om kommunale barnehagers vedtekter og åpningstider finner du på kommunens hjemmesider. Informasjon om private barnehagers vedtekter og åpningstid finner du på hjemmesidene deres.

Supplerende opptak gjennom året i henhold til kommunale vedtekter og de private barnehagenes egne vedtekter.

Søknadsskjema og ytterligere informasjon