Informasjon om koronaviruset (covid -19)

Høring - Forskrift om folkevalgtes arbeidsvilkår og godtgjøring i Ørland kommune

Klikk for stort bilde

Ørland kommune sender Forskrift om folkevalgtes arbeidsvilkår og godtgjøring i Ørland kommune ut på høring i perioden 19. mars – 14. april 2020. Kommunestyret inviterer innbyggere og politiske partier i Ørland til å gi innspill til høringsutkastet.

Forskriften er utarbeidet av et arbeidsutvalg oppnevnt av kommunestyret 30.01.20. Utvalget har bestått av 1 representant fra hver av de politiske partier som er representert i kommunestyret. Administrasjonen har bistått arbeidsutvalget med administrativ ressurs.

Kommunestyret tar sikte på å behandle forskriften i kommunestyrets møte 30. april 2020. Frist for å gi høringsuttlelse er satt til 14. april 2020.

Høringsuttalelser merkes med «Høringsuttalelse til forskrift om folkevalgtes arbeidsvilkår og godtgjøring i Ørland kommune» og sendes postmottak@orland.kommune.no eller til Ørland kommune, Alf Nebbs gt. 2, 7160 Bjugn.

Du kan også sende inn ditt høringsinnspill elektronisk via e-Dialog (krever innlogging med BankID eller lignende).

Eventuelle spørsmål kan rettet til administrasjonen ved britt.brevik@orland.kommune.no eller på telefon 928 56 648.