Informasjon om koronaviruset (covid -19)

Godt nytt år!

Klikk for stort bilde

Kjære innbyggere. 1. januar er vi samlet i vår nye kommune. Nykommunen blir den mest folkerike kommunen på Fosen, med godt over 10.000 innbyggere.

Vi går inn i år 2020 med muligheter til å forme Ørland kommune til det beste for alle våre innbyggere, liten som stor. Det er allerede gjort en formidabel jobb med å legge til rette for at den nye kommunen skal bli en sterk og god kommune. Men det er altså 1. januar 2020 det virkelig skjer.

Jeg håper så mange som mulig får en fin markering av at kommunene Bjugn og Ørland, slik vi er vant til å kjenne dem, blir historie. Takk til alle som i generasjon etter generasjon har bidratt til utviklingen av både Bjugn kommune og Ørland kommune.

Samtidig ønsker jeg alle en fin markering av inngangen til en helt ny Ørland kommune. Som ordfører vil jeg gjøre mitt beste for at 2020 skal bringe en god start for nye Ørland kommune.

Ved veiskillet vi nå stor oppe i vil jeg også berømme alle som har bidratt så langt for at vår nye kommune skal kunne leve opp til intensjonene og forventingene. Mitt mål, og håp, er at vi alle i det nye året skal jobbe sammen for å nå våre felles mål for kommunen.

Ørland blir en kommune med alle muligheter for å lykkes i årene som kommer. Vi kan se frem til vekst i folketall. Vi skal være en trygg og god arbeidsgiver for våre ansatte. I Ørland skal alle innbyggere få gode kommunale tjenester, uansett hvor man er bosatt i kommunen. Vi skal være inkluderende for alle nye innbyggere. Alle skal føle trygghet og ivaretakelse i Ørland kommune.

Vi har et variert næringsliv som også er i vekst. Det skapes nye arbeidsplasser. Vi er en kommune som har tilbud som i sum skaper en unik bolyst. Jeg vil benytte anledningen til å framsnakke alle som bidrar til at det er godt å være bosatt i alle deler av nye Ørland kommune. Dere er ildsjeler som vi skal ta vare på.

Samhold skaper styrke. Jeg håper 2020 blir året vi alle samles til det beste for vår felles fremtid, uansett hvilke oppgaver vi skal utføre og løse. Vi går inn i 2020 med så mange positive muligheter. La oss sammen bygge på det beste fra våre to «gamle» kommuner, og gripe tak i mulighetene som venter oss.

Med ønske om et riktig godt nytt år!

Tom Myrvold
Ordfører