Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Informasjon om koronaviruset (covid -19)

God framdrift i byggingen av Botngård ungdomsskole

Klikk for stort bildeByggingen av Botngård ungdomsskole holder god framdrift.Det er spesielle tider også i byggebransjen, men dyktige fagfolk med fornuftige tiltak og alternative løsninger bidrar til god framdrift.

På anleggsområdet ved Botngård ungdomsskole i Bjugn er det innført en rekke tiltak for å ivareta hygiene og forebygge smitte, slik at fremdriften er minst mulig berørt av situasjonen som følge av koronaviruset.

Byggemøte
Nylig ble nok et byggemøte avholdt, ikke i en trang brakkerigg, men nå i et klasselokale på dagens Botngård skole. På den måten ble det god avstand mellom møtedeltakere.

Vedlikeholdsfri malmfuru
Toppetasjen på den nye ungdomsskolen er nå ferdig kledd med malmfuru i forskjellige strukturer. Malmfurua vil med tiden få en sølvgrå patina samtidig som den er et vedlikeholdsfritt materiale. 
Det er også påbegynt montering av kledning på underetasjer. Disse blir kledd med en sementbasert plate som også er vedlikeholdsfri. 

Uteareal tilpasset alle brukere
På utearealet ved nyskolen er det store høydeforskjeller. Her blir det satt opp trinn/amfi i naturstein. Disse områdene vil etter hvert bli samlingsområder for ungdommer. Samtidig som det er mange trapper og stor høydeforskjell i terrenget er det tatt hensyn til universell utforming, slik at hele arealet blir tilgjengelig for alle grupper.