Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Informasjon om koronaviruset (covid -19)

Flyr Ørland - Oslo via Røros i april og mai

Klikk for stort bildeFor å opprettholde flytilbudet den kommende perioden vil flyselskapet Air Leap fra 1. april legge om flymønsteret til og fra Ørland Lufthavn. Foreløpig er omleggingen planlagt å vare fram til 31. mai.

Passasjertrafikken til og fra Ørland Lufthavn er for tiden lav som følge av koronaviruset.

1. april tar Air Leap over driften av flyruta Røros – Oslo. For å opprettholde et best mulig tilbud i perioden koronaviruset legger sterke føringer for reisemønsteret har Air Leap varslet at trafikken mellom Oslo lufthavn Gardermoen og Ørland midlertidig vil gå via Røros.

- Vi må ikke glemme at ruten Ørland – Oslo drives uten støtte fra staten. I den situasjonen verden og landet nå er inne i ser jeg faren for at vi uten Air Leaps midlertidige omlegging kunne mistet flytilbudet. Jeg er glad for at Ørland kommune, Ørland Flystasjon og Air Leap gjennom godt samarbeid finner gode løsninger for å opprettholde passasjertilbudet mellom Fosen og Oslo i perioden vi nå er inne i, sier ordfører Tom Myrvold i Ørland kommune.

- Av hensyn til både passasjerer og ansatte er jeg glad for at Air Leap i en så vanskelig periode som vi nå er inne i kan opprettholde flytilbudet seks dager i uken mellom Ørland og Oslo, kommenterer lufthavnsjef Tor Sakariassen ved Ørland Lufthavn.

Ørland kommune eier og står for drift av den sivile Ørland Lufthavn.

Her finner du hjemmeside og booking for Air Leap

Her finner du hjemmesiden til Ørland Lufthavn

Planlagt rutetilbud mellom Ørland – Oslo for perioden 1. 4. – 31. 5.

MANDAG – FREDAG:

Fra Ørland: 06.15 og 15.40

Fra Oslo: 09.30 og 18.15

SØNDAG:

Fra Ørland 15.40

Fra Oslo 18.15