Egenerklæringsskjema må fylles ut før besøk ved sykehjem

Klikk for stort bilde

Som følge av situasjonen rundt Koronaviruset (Covid-19) er kommunen pålagt å føre oversikt over hvem som er på besøk ved sykehjem.

Før besøk må et egenerklæringsskjema fylles ut. Informasjonen som oppgis i skjemaet skal kun brukes dersom det blir behov for smittesporing.
Dokumentet makuleres etter lokale retningslinjer. Det gjelder besøkende til følgende avdelinger: Ørland Sykehjem: Korttidsavdeling Blå og Langtidsavdeling Indigo. Bjugn Helsesenter: Dr. Sauers vei 20-24. Fosen DMS.

Besøk skal som før avtales direkte med aktuell avdeling per telefon. Skjemaet skal fylles ut og signeres før gjennomføring av besøk.

Her finner du utskriftsversjon av skjemaet! (PDF, 187 kB)