Informasjon om koronaviruset (covid -19)

Blir du med og markerer starten på en ny kommune?

Klikk for stort bildeKopparn sett fra Brekstad 3. juledag 2019.

Vil du være med å bidra til at vardetenningen 31. desember blir en fin markering av inngangen til nye Ørland kommune?

Etter juledager med fint vintervær de fleste steder melder meteorologene nå en periode med mildere vær og nedbør. Men, med gode klær og fottøy tilpasset værforholdene håper vi fortsatt mange vil ta del i vardetenningen som starter om ettermiddagen tirsdag 31. desember.

I skrivende stund (3. juledag) går vi fortsatt ut fra at vardetenningen skal gjennomføres som planlagt, med en endring. Osplikammen, som ut fra tidspunkt og værmelding vil være vanskelig å nå klokka 22.00 om kvelden, erstattes med historiske Borgklinten.

Oppsettet for vardetenningen på nyttårsaften er som følger:

Kl. 16.00: Ved Fosenfjellet på Storfosna (ikke på toppen)

Kl. 17.00: Ursfjellet, Vallersund

Kl. 18.00: Synnørsfjellet, Garten

Kl. 19.00: Lysøyfjellet, Lysøysund

Kl. 20.00: Lerbern, Ørland

Kl. 21.00: Varden, Nes i Bjugn
Kl. 22.00: Borgklinten, Ørland

Kl. 23.00: Kopparn, Bjugn

Send oss ditt blinkskudd!
Vi oppfordrer alle som er med på vardetenningen og som får et blinkskudd tatt med mobil eller kamera om å sende oss bildet.
Send til: postmottak@orland.kommune.no
Merk e-posten med "Foto, vardetenning" og skriv ditt navn samt hvilken varde du har fotografert. Etter nyttår vil vi publisere en bildekavalkade på denne siden basert på tilsendte foto. Blant tilsendte bidrag vil nye Ørland kommune trekke ut tre vinnere som blir premiert for sine bidrag.

Eventuelle endringer i oppsatt plan knyttet til forventet vær på nyttårsaften blir kunngjort 30. desember.