Informasjon om koronaviruset (covid -19)

Kommunen har helsetelefon for spørsmål om egen helse der du får snakke med en sykepleier:
tlf. 947 88 545 er betjent mellom kl 09.00 -18.00
Kommunen har også egen beredskapstelefon, nummeret er 915 21 483.

Ørland kommunes infoside om koronavirus

Coronavirus information in other languages

Bli med på åpningen av ny brannstasjon

Klikk for stort bildeMandag 17. februar inviterer brannsjef Johan Uthus (t.v.) og leder beredskap Bernt Lein publikum til å besøke den nye brannstasjonen på Brekstad.

Mandag 17. februar kl. 13.00 inviterer Fosen brann- og redningstjeneste (FBRT) publikum til åpningen av den nye brannstasjonen på Brekstad.

Brannsjef Johan Uthus i FBRT er med rette fornøyd med det nye anlegget som nå er tatt i bruk på Brekstad i Ørland kommune. Byggeprosjektet har gått som planlagt, og betyr at både brann- og feiervesen har fått en tidsmessig brannstasjon som ivaretar dagens og morgendagens krav til slike anlegg.

Nybygget, som er reist av Rædergård Entreprenør AS, sto som avtalt ferdig 15. januar i år. 23. januar var FBRT operative i nybygget.

- Bygget er dimensjonert for å møte utfordringer innenfor beredskap i en kommune i sterk utvikling, opplyser brannsjef Johan Uthus. Han legger til at åpningen markerer en milepæl for FBRT, også i den forstand at den nye brannstasjonen Brekstad er den første av nye stasjoner som etter hvert også kommer på plass i Bjugn og Årnes.

17. februar kl. 13.00: Brekstad brannstasjon åpner dørene for publikum.