Bli med på åpningen av ny brannstasjon

Klikk for stort bildeMandag 17. februar inviterer brannsjef Johan Uthus (t.v.) og leder beredskap Bernt Lein publikum til å besøke den nye brannstasjonen på Brekstad.

Mandag 17. februar kl. 13.00 inviterer Fosen brann- og redningstjeneste (FBRT) publikum til åpningen av den nye brannstasjonen på Brekstad.

Brannsjef Johan Uthus i FBRT er med rette fornøyd med det nye anlegget som nå er tatt i bruk på Brekstad i Ørland kommune. Byggeprosjektet har gått som planlagt, og betyr at både brann- og feiervesen har fått en tidsmessig brannstasjon som ivaretar dagens og morgendagens krav til slike anlegg.

Nybygget, som er reist av Rædergård Entreprenør AS, sto som avtalt ferdig 15. januar i år. 23. januar var FBRT operative i nybygget.

- Bygget er dimensjonert for å møte utfordringer innenfor beredskap i en kommune i sterk utvikling, opplyser brannsjef Johan Uthus. Han legger til at åpningen markerer en milepæl for FBRT, også i den forstand at den nye brannstasjonen Brekstad er den første av nye stasjoner som etter hvert også kommer på plass i Bjugn og Årnes.

17. februar kl. 13.00: Brekstad brannstasjon åpner dørene for publikum.