Informasjon om koronaviruset (covid -19)

Aktiv sommerferie – gratis aktiviteter for barn og unge i Ørland kommune.

Klikk for stort bildeAktiv sommerferie 2020 - illustrasjon  Det er med stor glede vi kan meddele at programmet for årets «Aktiv sommerferie» (tidligere UngSom i gml Ørland) nå er klart! 😊

Ørland og Bjugn frivilligsentraler tilbyr et mangfold av aktiviteter tilrettelagt for de forskjellige aldersgrupper mellom 6 – 18 år, og vi er svært takknemlige for alle som ønsker å samarbeide med oss.

Program aktiv sommerferie 2020 (PDF, 582 kB)

Påmelding starter mandag 15. juni kl. 08.00.

I år har det vært en spesiell vår, og vi var først i tvil om det i det hele tatt var mulig å gjennomføre aktiviteter. Heldigvis ble det muligheter, men vi måtte ta hensyn til smittevern. Derfor er en del av de tidligere aktiviteter tatt vekk, og i tillegg har vi noe redusert antall deltakere.

Samtidig har vi fått med flere nye samarbeidspartnere, nå håper vi alle blir like godt fornøyd med årets program som oss!

Tusen takk til Forsvaret, Ørland sanitetslag, Ørland pistolklubb, Ørland/Bjugn Husflidslag, Ørland/Bjugn jeger og fiskeforening, Barnas turlag Ørland, Ørland og Bjugn menigheter, Månen ungdommens hus, Bjugn ungdomsklubb, Bjugn IL, Bjugn Bygdatun, Ørland barne- og ungdomskorps, Roret kulturforetak, Galleri Empati, Filmbussen og Fiskesprell v/Rune Sandø, som sammen med Ørland og Bjugn frivilligsentraler bidrar til at barn og unge får en knall start på ferien!

Vi har satt maks 3 aktiviteter pr deltaker, men vi fyller opp aktivitetene fortløpende, så ingen plasser skal stå ledige dersom flere ønsker å delta!

Påmelding starter mandag 15. juni kl. 08.00.

Skjema for påmelding

Kontaktpersoner: