Informasjon om koronaviruset (covid -19)

Lørdag 21. september arrangeres Herregårdsløpet for 3. gang med start og målgang ved Austrått gård.

Fredsengelen på Nessavarden i Vallersund feirer i år 10-årsjubileum. Lørdag 21. september kan du bli med på feiringen, og samtidig bli bedre kjent med historien bak figuren i det vakre landskapet.

Torsdag 3. oktober kl. 09.00 på møterommet Yrjar, Ørland rådhus

Fredag 13. september er det duket for den tredje utgaven av Jentebølgen i Ørland kommune.

I valgstyret protokoll finner du detaljene etter stemmeopptellingen i kommunestyrevalget.

Velgerne i kommunene Bjugn og Ørland har nå gitt sine stemmer i et historisk valg som avgjør sammensettingen av kommunestyret i nye Ørland kommune!

Søndag 8. september blir det yrende liv og aktiviteter på en rekke steder langs Bjugnfjorden. Ta turen med båt, kajakk, sykkel eller bil du også!

Tid og sted for stemmegivning på valgdagene 8. og 9. september - kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

AVLYST GRUNNET REGN OG VIND, NY DATO KOMMER SENERE!

Søndag 1. september kan du få være med på merking av fugl i Grandefjæra på Ørlandet.

Søndag 25. august meldes det oppholdsvær, fin temperatur og lite vind på Ørlandet. Perfekt for en spennende sykkeltur i godt selskap!