Tirsdag 18.02 og onsdag 19.02 fra kl. 18.00-21.00 blir det brannøvelse i regi av Fosen Brann- og Redningstjeneste (FBRT).

Det vil bli blålys og røyk (teaterrøyk) i området. Det blir ikke flammer av noen art.

Lørdagens markering av kommunesammenslåingen ble en festdag for liten og stor fra ende til annen.

Iht. plan- og bygningsloven § 12-8 varsles det oppstart av planarbeid for utvidelse av Reitan Næringspark iht. gjeldende kommunedelplans arealdel – (KPA) 2019-2030. Deler av området omfatter eksisterende reguleringsplan for Reitan Næringspark (PlanID 16270126).

Svømmehallene i Bjugn og Brekstad har vanlig åpningstid i vinterferieuka.

Åpningstider trimrommet i Bjugn
Åpent fra kl. 07.00 – 23.00 mandag til torsdag
Fredag fra kl. 07.00 – 20 00
Lørdag og søndag fra 07.00 – 20.00

Grunnet kommunesammenslåingen blir fakturering av barnehage, SFO og husleie fortsatt forsinket.

Vi regner med at utsending av fakturaene vil starte opp i månedsskiftet februar/mars. Det vil nok bli kort tid mellom forfallene på disse fakturaene, så alle oppfordres til å sette av det beløpet som skulle vært betalt i januar og februar.

Dersom det blir vanskelig å betale alt samtidig, så kan kommunen kontaktes for å få delt opp betalingene og flytte noe på forfallsdato slik at en unngår å få inkassokrav.

Vi beklager veldig at dette er et problem som ikke har latt seg løse så langt! Vi jobber intenst med å få alle system til å fungere sammen i den nye kommunen.

Mandag 17. februar kl. 13.00 inviterer Fosen brann- og redningstjeneste (FBRT) publikum til åpningen av den nye brannstasjonen på Brekstad.

Fotografen og forfatteren Ian Brodie er betatt av naturen, historien og kulturen i Ørland kommune.

Ørland Kommune inviterer til VINTERFEST for å markere sammenslåinga av Bjugn og Ørland Kommuner. Her får du møte det beste av kultur- og idrettslivet i den nye kommunen!
Lørdag 15. februar inviteres alle innbyggerne til en storslått markering i Ørland Sparebank Arena.

Fra kl. 11.00 til 15.00 blir det åpen dag
Kl. 19.00 åpner dørene for gratis sildebord og underholdning av kor, teaterlag og lokale musikere og band.

I forbindelse med utbruddet av coronaviruset i Kina oppfordrer Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet alle til å følge noen gode generelle vaner som forebygger smitte.

Det er en rekke fordeler ved å opprette en digital postkasse:

• Det er tryggere enn all annen postgang.
  • Det er gratis å bruke.
  • Du mottar og oppbevarer viktige brev ett sted, både fra private og offentlige virksomheter.
  • Mottar post uansett hvor du er
  • Unngår unødig ventetid
  • Raskt, sikkert og enkelt!

Pr. 01.01.2020 har 3763 innbyggere i Ørland kommune har tatt i bruk digital postkasse.