Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Feiret sammenslåingen med folkefest!

Klikk for stort bildeBorgklinten var et av stedene det ble tent en symbolsk ild lørdag kveld. Nærmest i bakgrunnen lyser Ottersbo opp, og lengre bak vises Brekstad i kveldsmørket.    

Markeringen av kommunesammenslåingen ble en festdag for liten og stor fra ende til annen.

Fra Ørland Sparebank Arena åpnet dørene på formiddagen lørdag 15. februar, og helt fram til siste dans natt til søndag, deltok små og store i hopetall i markeringen av kommunesammenslåingen.

Markeringen startet med underholdning av lokale krefter lørdag formiddag. I tillegg benyttet flere lag og organisasjoner anledningen til å presentere seg i Ørland Sparebank Arena under første del av arrangementet.

Lørdag ettermiddag var det klart for tenning av varder flere steder i den nye kommunen, før folk lørdag kveld atter samlet seg, denne gang til fest, i storstua på Brekstad. Festen åpnet med et gedigent sildebord, sponset av ørlandsbedriften Grøntvedt Pelagic, ledsaget av underholdning fra scenen i Ørland Sparebank Arena. Deretter gikk dansen inn i de små timer, til kalenderen viste en ny dag.

Arrangørene i det kommunale foretaket Roret kan etter markeringen notere seg for en ubetinget suksess, med en oppslutning som for alvor og med entusiasme markerte sammenslåingen av kommunene Bjugn og Ørland til den nye Ørland kommune.

Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde