Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Et nytt skoleår er i gang - en dag for historieboka

Klikk for stort bildeRektor Tor-Eirik Solli skinte som sola da elevene møtte opp til aller første skoledag ved Botngård ungdomsskole.Noen slentrer selvsikkert i retning skolen. Andre småtripper, spente på møtet med en ny skolehverdag.

Mandag 17. august startet et nytt skoleår for elevene ved grunnskolene i Ørland kommune. For noen barn og unge var det aller første møte med en ny barne- eller ungdomsskole. Og for alle de 161 elevene som var ventet til Botngård ungdomsskole var dagen det første møtet med en splitter ny skole.

Rektor ved den nye ungdomsskolen, Tor-Eirik Solli, kunne konstatere at alt så ut til å være i rute mandag morgen. Sol fra skyfri himmel, vaiende flagg og smilende ungdommer som i hopetall samlet seg utenfor skolen før skoleklokka markerte at et nytt skoleår for alvor var i gang.

Enhetsleder Rolf Roodbol i Ørland kommune har vært sentral i byggeprosessen med den nye ungdomsskolen. Også han tok turen til skolen mandag morgen, og kunne fornøyd konstatere at alt så ut til å gå som planlagt da ansatte og elever tok til med første skoletime.