Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Ørland lufthavn

Ørland kommune er en stolt fly- kommune, som hjemstedet til Norges kampfly og snart også en egen flyfaglinje.

 

Ørland lufthavn er en sivil lufthavn som holder til i moderne lokaler vest for Ørland hovedflystasjon. Lufthavna eies og driftes av Ørland kommune.

Det er flyselskapet DAT (Danish Air Transport) som står for driften av flyrutene. 


Se lufthavnas egne hjemmesider her: www.orlandlufthavn.no

 

En link til resten av verden!

DAT sine flyvninger er med på å gjøre Ørland mer tilgjengelig for hele verden. Om du er pendler til/ fra jobb eller ønsker å reise for å oppleve noe hyggelig, eller besøke venner og familie – vil du kunne være i hovedstaden under to timer etter å ha parkert bilen på den gratis parkeringsplassen utenfor flyplassen!

I sommer åpnet også DAT en flyrute til Evenes. Dette er først og fremst et tiltak for de som pendler, men det gir også gode muligheter til innbyggere som ikke pendler. En sommerferie i Nord-Norge kun få timer unna døra hjemme høres ikke så aller verst ut?

Ikke nok med at Ørlands befolkning kan nyte godene av å reise til Oslo og Evenes rett fra hjemkommunen, flytilbudet fungerer selvsagt begge veier. Man kan hente inn arbeidskraft som kan pendle hit, få venner og familie på besøk – men også med tanke på arrangement og kulturliv. Ørland og Fosen har mye spennende å tilby som kan være aktuelt for resten av landet, og verden også for øvrig – så flyplassen er en døråpner til mange spennende muligheter.


Gratis parkering

Like ved terminalbygget finnes en parkeringsplass hvor du parkerer gratis mens du er på reise.
 

   

 

 

Transport

Det et ikke egen taxi-holdeplass utenfor lufthavna, men Ørland Taxi vil være på plass etter få minutt etter bestilling og deres nummer er: 72524810

Bestill billetter

Billettene bestilles via DAT sine hjemmesider. www.dat.dk  

Skjer det en endring med din flyrute, vil du bli informert på epost om ny rutetid.

 

Rutetider

Oppdaterte rutetider 

 

  

Telefon: 969 46 786  (åpningstid 08:00 – 16:00)
Epost: ola@orland.kommune.no

Besøksadresse: Ørland lufthavn, Djupdalsveien 155, Brekstad
Postadresse: Ørland kommune, Postboks 43, 7159 Bjugn

.