Vil du jobbe i en ny kommune som er i vekst og utvikling?

Nye Ørland kommune søker etter sykepleiere og vernepleiere som ønsker å jobbe i en vekstkommune på Fosen.

Fra 1. januar 2020 slås vekstkommunene Ørland og Bjugn sammen til nye Ørland kommune.
Den nye kommunen får godt over 10.000 innbyggere, og kan by på et rikt tilbud innen kultur, idrett og fritid.
Nye Ørland blir også et sentrum for kommunikasjon og handel, med direkte flyrute til Oslo, hurtigbåtforbindelser og ferjesamband.
I nye Ørland kommune velger du selv om du vil bo urbant eller landlig.

HER FINNER DU OVERSIKT OVER, OG KAN SØKE PÅ, DE LEDIGE STILLINGENE

Nå søker vi etter sykepleiere og vernepleiere som vil jobbe på et sterkt «lag» med gode kolleger ved Bjugn helsesenter og Ørland sykehjem. Ørland sykehjem er sertifisert som Livsgledehjem, og Bjugn helsesenter er i prosess med å nå samme sertifisering.

SØKNADSFRIST: 15. september