VIKTIG INFO OM KORONA-SMITTE

Plakat om hygiene - Vaner som forebygger smitte - papirlommetørkle, bruk albuekroken, vask hendene og hånddesinfeksjon - Klikk for stort bildeLandets legevaktsentraler melder nå om svært stor pågang fra publikum om korona-smitte.

Ørland kommune minner derfor alle innbyggere om følgende:

• Du finner informasjon og konkrete råd om koronaviruset på fhi.no og helsenorge.no

• Dersom du ikke finner svar på det du lurer på, kan du ringe informasjonstelefonen for korona-smitte på 815 55 015.

• Dersom du tror du er smittet, kontakt fastlegen din ved å ringe Ørland legesenter på tlf. 72 51 41 00 eller Bjugn legekontor på tlf. 72 51 99 00.

• Hvis du ikke får tak i fastlegen, ring legevakt på 116117

Ytterligere informasjon fra Ørland kommune om koronaviruset, samt gode råd for å begrense smittefaren!