Viktig at alle over som er født i 2005 og tidligere registrerer seg inn i vaksinasjonskø

Du må ikke være 18 år for å registrere deg i vaksine-kø. Videoen over gjelder alle som er født i 2005 eller tidligere og fremgangsmåten som vises i filmen om registrering i vaksinekø er fortsatt gjeldende.

Alle som er født i 2005 og tidligere blir nå tilbudt koronavaksine. For de som ikke er fylt 16 år må det foreligge skriftlig samtykke (PDF, 574 kB) fra begge foreldre/foresatte for å få vaksine.

Alle som ønsker vaksine må registrere seg i vaksinekøsystemet. Deretter vil det bli tilbudt vaksine fortløpende. Vaksinekontoret kan også kontaktes for å avtale vaksinetidspunkt. Personer som ikke er folkeregistrert i Ørland kommune, men som ønsker vaksine her må også kontakte vaksinekontoret per telefon i tillegg til å legge seg i vaksinekø.»