Valgmateriell kommer i posten i uke 35

I uke 35 vil alle husstander i Bjugn og Ørland motta en konvolutt som inneholder valgprogram fra alle partier som stiller liste til kommunestyrevalget i nye Ørland kommune.

Er du i tvil om hvem som skal få din stemme ved høstens kommunestyrevalg? Kanskje kan konvolutten med valgmateriell som distribueres i uke 35 gjøre valget litt lettere?

Som en service overfor velgerne i vår nye kommune sendes det ut en konvolutt i A4-format inneholdende valgprogrammene fra partiene som stiller liste ved kommunestyrevalget i nye Ørland kommune.

Det er Posten / Bring som distribuerer dette til husstandene i dagens to kommuner. Bring Kundeservice opplyser at distribusjonen til postkassene vil skje i løpet av uke 35. (Perioden 26. til 30. august.)

Vi minner også om at det er mulig å forhåndsstemme fram til og med fredag 6. september. Nærmere informasjon om sted og åpningstider for forhåndsstemming finner du her.

To av kommunens valglokaler, Brekstad krets og Botngård krets, vil i tillegg til på selve valgdagen mandag 9. september også være åpne på søndag 8. september.

Har du ikke mottatt valgkort i postkassen din? Fortvil ikke, du trenger kun gyldig legitimasjon for å få avgi stemme. Les mer om dette her!

Godt valg!