Vaksinering fra uke 34

Plakat med oppfordring om å registrere deg til vaksinetime i Ørland kommune - Klikk for stort bildeFra og med uke 34 (26/8) vil det være vaksinering ved Kultursenteret på Brekstad (Yrjar) på torsdager.

Drop-in vaksinering fra torsdag 2. september fra 14.30 - 15.30. Fint hvis du registrerer deg i vaksinasjonskø før oppmøte.

Fra og med uke 36 vil Ørland kommune motta vaksine fra Moderna (Spikevax). Det vil si at det må gå 4 uker (28 dager) mellom dose 1 og dose 2 når man kombinerer Pfizer (Comirnaty) og Moderna (Spikevax).  Mer informasjon

Vaksinering av 16 og 17 åringer

Fra uke 33 ble det åpnet for at 16 og 17 åringer kan få vaksine. Alle som blir 16 år i løpet av 2021 kan få vaksine. De som enda ikke er fylt 16 år på vaksinasjonsdagen må ha samtykke fra begge foreldre eller foresatte. Dersom ene forelderen har eneansvar for barnet må dette bekreftes sammen med samtykke fra den med foreldreansvaret.
Samtykkeskjema for vaksinering av ungdom født i 2004 og 2005. (PDF, 574 kB)

Det vil bli vaksinering av 16 og 17 åringene ved Fosen videregående skole torsdag 26. august fra kl. 14.00 - 15.00

Det vil bli drop-in (klassevis) for denne aldersgruppen i kultursalen ved skolen. Gå inn på kommunens hjemmeside for å registrere deg i vaksinasjonskø. (Dette gjøres før man ankommer vaksinasjonen, for å unngå unødvendig kø på registreringen).  Foreldre kan registrere i vaksinasjonskø på vegne av ungdommen.

Vaksinetimer blir tildelt så snart det er tilgjengelige timer. Du kan også ringe vaksinasjonstelefonen 91142648 tirsdag - torsdag kl. 10.00 - 12.00 for spørsmål.