Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Timebestilling direkte i den digitale timeboka for koronavaksinasjon

Klikk for stort bildeNå kan alle over 45 år bestille time for koronavaksine direkte inn i digital timebok.

Endelig ønsker vi velkommen til den digitale timeboka for koronavaksinasjon. Vi har ventet i spenning på å få åpne den.

Digital timebok er en helt ny funksjon som er under utvikling. Responsen har vært stor på kort tid og alle timer som er lagt ut til nå er fylt opp allerede. Vi åpner nye timer for bestilling så snart vi har det klart, og senest tirsdag hver uke legges nye timer ut. Det sendes samtidig ut invitasjon til timebestilling.

Vi får konkret vite antall vaksinedoser kun 7-10 dager før vaksinene ankommer og derfor er det noe begrensning på antall ledige timer som ligger ute til en hver tid. Men alle skal få tilbud om vaksine og det er bare å smøre seg med tålmodighet.

Vi jobber nå med vaksinering i aldersgrupper som ikke er sortert på tilleggssykdommer. Dette gjør det mulig å bruke den digitale timeboka. Det er fortsatt et aldersfilter på timeboka slik at det er kun personer som er i gruppen som er prioritert for vaksine som kan logge seg inn her. Dette aldersfilteret justeres etter som vi begynner med nye grupper.

De som allerede ligger i vaksinekøsystemet vil få tilbud fortløpende om time også.

De som allerede ligger i vaksinekø men som likevel går inn på digital portal og bestiller seg time der vil ikke få tilbud om timer dobbelt opp.

For å melde deg til koronavaksine må du ha bankID eller bankID på mobil tilgjengelig.

Fra og med uke 24 kommer vi til å fortsette med Ørland sparebank arena som vaksinasjonssted.
Dette gjelder til og med 5. august.

Fra 6. august blir det vaksinering i Ørland kultursenter igjen.