Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Sykkel, kunst og kultur - i skjønn forening. Blir du med?

Snorre Hvitsand (f.v.) og Nina Gjølgasæther fra GalleriMolo samt Ingrid Bjørklund ved Ørland Våtmarkssenter inviterer til en kunstnerisk sykkeltur søndag 25. august.

Søndag 25. august meldes det oppholdsvær, fin temperatur og lite vind på Ørlandet. Perfekt for en spennende sykkeltur i godt selskap!

Har du lagt merke til at det har dukket opp noen fargerike veggmalerier av fugler på veggen til det gamle meieribygget på Brekstad?
Eller har du støtt på lignende kunst andre steder på Ørlandet? Kanskje har du også undret deg over hvordan og hvem som står bak de fargesprakende bildene?

Søndag 25. august kan du få svar på dette. I tillegg til sjølsagt å oppleve hvordan kunst kan løfte opplevelsen når vi ferdes i det offentlige rom, det være seg i sentrum av kystbyen eller langs en landevei.

Søndagens sykkeltur markerer også åpningen av prosjektet "Fuglebilder ved turveier". Bak prosjektet står Ørland Kultursenter / Ørland Våtmarkssenter i samarbeid med GalleriMolo, mens Gjensidigestiftelsen og Ørland Sparebank har bidratt med økonomisk støtte.

Her kan du lese mer om GalleriMolo

Kunstneren Kim Winberg er engasjert til å lage 5-6 verk langs sti/veisystemene i Ørland. Fem av disse er ferdig og søndagens sykkelutflukt tar deltakerne til disse fem.
Oppmøte er ved gammelsamvirkelaget på Uthaug søndag 25.08 kl 12.00. Sykkeltur for å se de fem kunstverkene tar oss til Uthaug, Utstrand, Ryggamyra, Brekstad og Hovde.

Her finner du GalleriMolos Facebook-side

Kim Winberg kommer, og vil møte deltakerne ved vipene på Meieriveggen på Brekstad. Frukt og drikke serveres tørste syklister der.

OPPMØTE: Det gamle samvirkelagsbygget på Uthaug, søndag 25. august kl. 12.00!