Informasjon om koronaviruset (covid -19)

Spyling Storfosna / Kråkvåg i perioden 19. - 23. juli kl. 09.00 - 15.00

Klikk for stort bildeSpyling/pluggkjøring er planlagt mandag 19. til fredag 23. juli 2021 klokken 09:00 til klokken 15:00 på Storfosna og Kråkvåg.

Under spylingen vil vanntrykket være redusert eller forsvinne helt og vannet kan være sterkt misfarget. Abonnentene bes derfor om å holde kranene mest mulig stengt mens arbeidet pågår. Også etter spyling vil slam i stikkledninger kunne føre til visse problemer.

Følgende forholdsregler bør tas etter spylingen: Tapp godt ut i kaldvannkran med god gjennomstrømning, f. eks. kran med hageslange. Skru av og rengjør sil foran evt. vannmåler og/eller reduksjonsventil samt sil på kraner.

Eventuelle spørsmål rettes til Vannverket 918 40 828.