Ressurser ved fysioterapitjenesten

Fysioterapitjenesten i Ørland kommune vil i tiden framover mangle en del ressurser grunnet vakante stillinger og innføring av helseplattformen. Dette vil medføre et redusert tilbud og lengre ventetid for alle aldersgrupper, men særlig barn og unge og eldre. Vi håper å få besatt stillingene så fort som mulig, men ber om forståelse for lengre ventetid.

Samtidig har vi styrket ergoterapitjenesten og har fått ansatt en ergoterapeut som skal jobbe i hjemmetjenesten med fokus på rehabilitering, tilrettelegging og kartlegging. Målet er å sikre at innbyggerne får mulighet til å mestre mest mulig selv. Vi har også fått ansatt en ergoterapeut i 50 % prosjektstilling med fokus på aktivitet og deltakelse for sårbare grupper.

Illustrasjonsbilde - Klikk for stort bildeHer er hele avdelingen samlet:

Fra venstre: Tobias Krøber, Liv Oddny Balstad, Bak: Geir Agnar Paulsen, Berit Leirtrø, Unn Kristin Listog Sundet, Ellen Ressem, Kaja Jøssing Aune Foran: Heidi Lysø Ulriksborg, Melanie Degen, Marie Therese Strøm Grønning, Lisa Blikeng og Ketil Holberg.