Pressemelding fra Ørland kommune 23.03.2022

Plakat om hygiene - Vaner som forebygger smitte - papirlommetørkle, bruk albuekroken, vask hendene og hånddesinfeksjon - Klikk for stort bildeStatus på antall covid19 smittede viser en betydelig nedgang.

Ørland kommune har hatt møte i kriseledelsen og status covid19 smittede er en betydelig nedgang i antall smittede. Siste uke har det vært ca 150 smittede, men det knytter seg stor usikkerhet i forhold til hvor mange som tester seg og melder inn i kommunens selvregistrering system.

Ørland kommune oppfordrer fortsatt om at alle som tester positivt om å registrere seg på hjemmeside: Selvregistrering av koronatester og nærkontakter i Ørland kommune | Remin,

Tjenesteområdene melder at det er normal drift.

Ørland kommune har gått bort fra generell munnbindbruk i kontakt med helsetjenesten. Det betyr at ansatte og brukere av helsetjenesten selv må gjøre en vurdering av behov for å bruke munnbind for å beskytte seg selv mot smitte. Legekontorene gjør egne vurderinger i forhold til munnbindbruk og vil opplyse ved hjelp av oppslag ved inngangen til legekontorene hvorvidt det er anbefalt med munnbind eller ikke.

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger til oss kan dette gjøres på kommunens hjemmeside, facebook eller på
tlf. 725 14 000.