Pressemelding fra Ørland kommune 15.03.2022

Plakat om hygiene - Vaner som forebygger smitte - papirlommetørkle, bruk albuekroken, vask hendene og hånddesinfeksjon - Klikk for stort bildeØrland kommune har i kriseledelsen sitt møte i dag gjennomgått siste ukes registrerte tall på antall smittede av covid19.

Det er en markant nedgang fra toppen for 2 uker siden med nå om lag 30 smittede per dag.

Tjenesteområdene rapporterer at det er overkommelig i forhold til å håndtere fraværet og en er nesten tilbake til normal drift på tjenestenivå.

Ørland kommune oppfordrer alle som tester positivt om å registrere seg på hjemmeside:
Selvregistrering av koronatester og nærkontakter i Ørland kommune | Remin,

Dette er viktig for at kommunen kan planlegge godt i et beredskapsperspektiv.

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger til oss kan dette gjøres på kommunens hjemmeside, facebook eller på tlf. 72 51 40 00.