Pressemelding fra Ørland kommune 08.03.22

Plakat om hygiene - Vaner som forebygger smitte - papirlommetørkle, bruk albuekroken, vask hendene og hånddesinfeksjon - Klikk for stort bildeØrland kommune opplever de siste dagene en markant nedgang i registrert antall smittede.

Det kan se ut som vi har nådd smittetoppen. Det er totalt ca 3 200 som er registrert smittet under pandemien.

Helsedirektoratet har bedt at alle som får positivt resultat på selvtest registrerer resultatet sitt inn her; Selvregistrering av koronatester og nærkontakter i Ørland kommune | Remin

Ved å registrere positivt resultat, bidrar du til at kommunen får oversikt over smittesituasjonen lokalt og at Helsedirektoratet holder oversikt over smitteutviklingen nasjonalt. Hvis du registrerer positivt resultat, vil du automatisk få tilsendt en tekstmelding med lenke til informasjon om hva du bør gjøre når du har testet positivt.

Tjenesteproduksjonen i kommunen er fortsatt marginal og det vil det være en stund fremover. Ber om at alle fortsatt benytter munnbind i møte med helsetjenestene.

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger til oss kan dette gjøres på kommunens hjemmeside, facebook eller på tlf 725 14 000