Pressemelding fra Ørland kommune 01.03.22

Plakat om hygiene - Vaner som forebygger smitte - papirlommetørkle, bruk albuekroken, vask hendene og hånddesinfeksjon - Klikk for stort bildeNesten 2700 innbyggere i Ørland kommune har hittil i pandemien testet positivt på covid19.

Daglig har vi ca 100 positive tester. Vi antar at vi har nådd smittetoppen og i løpet av 2 til 3 uker forventes det en nedgang. Mange blir ganske syke, men heldigvis er det få med alvorlig sykdom.

Ørland kommune oppfordrer alle som tester positivt om å registrere seg på hjemmeside:Selvregistrering av koronatester og nærkontakter i Ørland kommune | Remin, dette er viktig for at kommunen kan planlegge godt i et beredskapsperspektiv.

Det er stort press på kommunens tjenester og spesielt innen helse oppfordrer vi fortsatt til å benytte munnbind i møte med helsetjenestene.

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger til oss kan dette gjøres på kommunens hjemmeside, facebook eller på tlf 725 14 000