Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Per Bjørn Eggen - Årets VA person Midt Norge 2022

VA-bransjen i Midt Norge har utpekt
Per Bjørn Eggen til årets VA-person i Midt Norge. Han jobber til daglig som «Avdelingsingeniør vannforsyning» i Ørland kommune, og har over 40 års fartstid i vannbransjen.

 

Utmerkelsen skjedde under VA-dagene i Midt-Norge 2-3. november 2022 på Scandic Hell.
VA samlingen er en av Norges største innen VA faget, med over 400 deltakere.

 

Årets VA-person i Midt-Norge er en anerkjennelse for en særlig stor innsats og stort engasjement innen fagområdet vann- og avløpsteknikk.

 

Prisen ble overlevert av Tobias Dale og Håvar Brøndbo

Talen til Årets VA person Midt Norge 2022Talen ble lest opp i felleskap av Tobias Dale og Håvar Brøndbo

Tobias
Så er vi altså kome fram til eit av høgdepunkta i kveld – utdeling av pris for årets VA person i Midt Norge 2022.

Håvar
Ja, om årets kandidat kan vi seie at han er utdanna røyrleggar, har arbeidd i både privat og offentleg virksomhet. Han har nå i meir enn 20 år vore sentral på VA sektoren i kommunen han arbeider i.

Tobias
Kandidaten er ein allsidig kar. I yngre dagar var han ein habil fotballspelar, spesielt som keeper. I seinare år har han vore aktiv som dommar på fotballbanen. Og han jo fleire interesser

Håvar
Ja, kandidaten er glad i gamaldans og spelt til dans mange gonger i ulike festlige anledningar som bursdagsselskap/bryllup.

Tobias
Men rolla som båtreder/eigar er litt spesiell. Han er jo båteigar med flybridge og det heile, men det går jo rykte om at båten står mykje på land ja fakstisk i hagen.

Håvar
Ja, det stemmer.  Det var noe om motorstans og kjerringa som ikkje lenger ville vere med på tur.

Tobias
Du Håvar,  vi snakkar ikkje meir om det.  .Kandidaten er glad i friluftsliv og han stor fagleg interesse for VA faget. Dette kan kombinerast.

Håvar
Ja, det slik at når søndagsturen skal gjennomførast, er det påfallande ofte på stader som er  aktuelle trasear for nytt leidningsanlegg . Og kjerringa er med.

Tobias
Ja, eg skjønar at kommunen er heldig som har ein slik person tilsett. Han arbeider nå som ingeniør i Ørlandet kommune, han er kjent for gode samarbeidseigenskaper. Kan du kome fram Per Bjørn Eggen.?