OPPDATERT STATUS MANDAG 16. mars kl. 15.30: Ørland lufthavn planlegger normal drift tirsdag 17. mars.

OPPDATERT STATUS MANDAG 16. mars kl. 15.30: Ørland lufthavn planlegger ut fra normal rute Ørland - Oslo - Ørland tirsdag 17. mars.

Lørdag 14. mars er status at trafikken til og fra Ørland Lufthavn planlegges å følge normale rutetider de nærmeste to døgn.

Lufthavnsjef Tor Sakariassen opplyser at han lørdag kveld har vært i kontakt med Air Leap, og at flyselskapet bekrefter at status klokka 20.00 lørdag er at ankomster og avganger søndag 15. og mandag 16. mars planlegges å følge normale rutetider.

Her er lenke til Air Leap.
Her er lenke til Ørland Lufthavn.