Oppdatering fra kommuneoverlegen om vaksinering for uke 22 og 23

En person får satt vaksinesprøyte i armen - Klikk for stort bildeEn person får satt vaksinesprøyte i armenVi jobber nå med å tildele timer til vaksinering for prioriteringsgruppe 8 som er gruppen 55-64 år. Vi anser oss som så godt som ferdige med gruppene 2-7.

Det gledelige er at for aldersgruppen over 65 år har nå 94% ønsket og fått vaksine. For aldersgruppene 55-64 år og 45-54 år er det samlet sett 73% som ønsker vaksine.

Dersom noen mener de er i gruppe 1-7 og enda ikke har fått tilbud om vaksine kan disse kontakte vaksinasjonskoordinator så skal vi få de registrert riktig inn i systemet. Det er aldri for sent å ombestemme seg i forhold til vaksine.

Jeg vil oppfordre alle i kommunen som ønsker vaksine om å registrere seg inn i vaksinasjonskøsystemet. Det er ved å melde sitt vaksineønske at vi klarer å gi vaksiner i riktig prioriteringsrekkefølge og vite om de som ønsker vaksine.

Vaksinasjonssted:

Til og med uke 23:  Ørland kultursenter, møterom Yrjar. Det blir skilting til riktig dør.

Uke 24 - 5. august:  Ørland sparebank arena, hovedinngang.

Fra 6. august:           Ørland kultursenter, møterom Yrjar.

Foreløpige antakelser for vaksinering av ulike grupper i Ørland kommune:

Gruppe 8 (alder 55-64 år): uke 23 og 24

Gruppe 9 (alder 45-54 år): uke 25, 26 og 27

Gruppe 10 (alder 18-24 og 40-44): uke 28 og 29

Gruppe 11 (alder 25-39 år): uke 29 og 30

Slik situasjonen er i dag forventer kommuneoverlegen at alle innbyggerne i Ørland kommune har fått tilbud om sin første vaksinedose til første uke i august.