Oppdatering fra kommuneoverlegen om vaksinering for uke 19 - 2021

En person får satt vaksinesprøyte i armen - Klikk for stort bildeEn person får satt vaksinesprøyte i armenDe som fikk første koronavaksine fra Astra Zeneca får de neste par ukene nå tilbud om andre dose koronavaksine. Det er Pfizer sin vaksine som skal gis som andre vaksinedose og da regnes disse personene som fullvaksinerte.

Vi er snart ferdige med å tilby vaksine til gruppe 45-54 med underliggende sykdom og starter å kalle inn neste prioriteringsgruppe for vaksine. Det betyr at vi begynner nå å tilby vaksine til gruppe 7 som er alder 18-44 år med underliggende sykdom.

Kommuneoverlegen forventer at vi allerede i slutten av mai eller helt i begynnelsen av juni tilbyr vaksine for prioriteringsgruppe 8 som er aldersgruppen 55-64 år uten underliggende sykdom.

Vi tilbyr fortsatt koronatesting men på helligdagene i mai blir det ikke testing. Da må personer som ønsker test vente til dagen etter.

Ved sykdom som gir behov for legetilsyn må legevakt kontaktes.