Informasjon om koronaviruset (covid -19)

Manntall til offentlig ettersyn

Manntallet er en oversikt over alle som har stemmerett i en kommune. For å kunne stemme må du stå innført i manntallet Klikk for stort bilde

Alle som er folkeregistrert som bosatt i kommunen pr. 30. juni i valgåret skal stå i manntallet. Dersom du mener du selv eller noen andre er uriktig innført eller utelatt fra manntallet i kommunen, kan du kreve at valgstyret retter opp feilen. Kravet skal være skriftlig og begrunnet.

Manntallene for Stortingsvalget og Sametingsvalget legges ut til offentlig ettersyn fra nå og frem til valgdagen på følgende steder.

• Ørland rådhus
  • Ørland Bibliotek, Brekstad
  • Ørland Bibliotek, Bjugn

Informasjon om valget finner du på kommunens hjemmesider eller på www.valg.no

Henvendelser om manntallet eller søknad om innføring kan sendes;

Valgstyret i Ørland, Postboks43, 7159 Bjugn eller på e-post til postmottak@orland.kommune.no

eller ta kontakt på telefon 72 51 40 00.

Valgstyret i Ørland