Kun øyeblikkelig hjelp ved legekontorene i Ørland kommune

På grunn av uoversiktlig situasjon og betydelig økende arbeidsmengde vedrørende korona (spørsmål, sykemeldinger, vurderinger) er det besluttet at ALL unødvendig aktivitet på legekontorene ut over øyeblikkelig hjelp og halv-øyeblikkelig hjelp skal utsettes i perioden mandag 16. mars til og med fredag 27. mars 2020.

Det som kan gjennomføres per telefon eller per video-møte kan vurderes gjennomført, men også her gjelder det kun det som gjennomføres. Dette gjør at man både frigjør kapasitet på legekontorene til å ta unna det som dukker opp, samt at man får et «romsligere» venterom med tanke på avstand mellom pasientene.

Beredskapstelefon
Ørland kommune har egen beredskapstelefon i forbindelse med korona-pandemien. Nummeret er 915 21 483.

Tror du at du er smittet av koronavirus?
Dersom du tror du kan være smittet, skal du RINGE til ditt legesenter eller legekontor (IKKE MØT OPP!).
Ørland legesenter, tlf. 72 51 41 00  /  Bjugn legekontor, tlf. 72 51 99 00
Om du ikke får svar, ring legevakt på tlf. 116117

Du finner informasjon og konkrete råd om koronaviruset på www.fhi.no og www.helsenorge.no. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på, kan du ringe den nasjonale informasjonstelefonen for koronasmitte på 815 55 015.