Koronavirus: Kommunens informasjonsside

Nyheter fra Ørland kommune om koronasituasjonen

Telefonnummer til koronateamet er 947 88 545 og telefontid er alle dager mellom kl. 11.00 - 12.00.

Koronatest og testsvar

Vaksinering

Ved spørsmål angående koronavaksine ring vaksinasjonskontoret tlf. 911 42 648 - Du vil nå få 2 valg. Tast 1 for hjelp til registrering til vaksinasjonskø. Tast 2 hvis du har spørsmål angående vaksinering eller tildelte timer. Vaksinasjonskontoret er åpent tirsdag - fredag kl. 10.00 - 12.00. Mandag stengt.

Informasjon om vaksinering mot koronavirus

Ønsker du å stille deg i kø for koronavaksine?

Trenger du hjelp til å registrere deg for koronavaksine?

Oversikt over hvor langt Ørland kommune er kommet i vaksineringen

Folkehelseinstituttet har laget en nøktern og en optimistisk oversikt over når en kan forvente å vaksinere ulike grupper mot covid-19. Se hele Vaksineringsscenario

På bilde under kan du se det nøkterne vaksineringsscenariet.

Klikk for stort bilde

Har du spørsmål om arrangement, det være seg idrett, kultur eller annet, send en e-post til ops@orland.kommune.no

Arbeidsgivere med spørsmål knyttet til korona/Covid-19 kan sende e-post til: ops@orland.kommune.no.

Besøk på sykehjem

Besøk ved sykehjem

Trenger du noen å snakke med?

Informasjon om vaksinering mot korona-virus

Karantene og isolasjon

Karantenesjekken: Se hvilke regler som gjelder for deg

Korona-virus - temaside FHI