Karantene eller frykt for smitte? Da kan du enkelt få levert mat og medisiner på døra!

DU RINGER - VI BRINGER er mottoet når Ørland Sanitetslag mandag 16. mars starter utkjøring av mat og medisiner i Ørland kommune!

Er du i korona-karantene eller frykter du å bli smittet av viruset? Er svaret ja står
Ørland Sanitetslag klar til å hjelpe deg med innkjøp av melk, brød og andre matvarer.

Ørland Sanitetslag i samarbeid med Ørland frivilligsentral har opprettet et tilbud for å sikre levering av dagligvarer og medisiner til de som er i hjemmekarantene på grunn av koronaviruset og de som av helsemessige årsaker frykter koronasmitte. Tilbudet gjelder innen Ørland kommune!

For å benytte deg av tilbudet må du bestille på det oppgitte telefonnummeret i tidsrommet 10.00 til 13.00 mandag til fredag.
Det forutsettes at det er bilvei fram til leveringsadressen.

Slik gjør du det:

1: Ha først din handleliste klar.
2: Ring oss på tlf. 468 88 124
3: Varene blir levert etter nærmere avtale.

Vitus Apotek på Brekstad og Apotek 1 i Bjugn vil også sende ut varer gjennom ordningen der sanitetslaget stiller med sjåfører. Her sendes faktura ut sammen med apotekvarene. Framgangsmåten er som for dagligvarer:

1: Ha lista over medisiner du skal handle klar.
2: Ring ditt apotek
- Vitus Apotek, Brekstad: Tlf. 72 52 41 40
- Apotek 1, Bjugn: Tlf. 72 52 05 60
3: Apotekvarene vil i de fleste tilfeller bli levert kunden senere samme dag, eventuelt sammen med bestilte matvarer.

Vi ber om forståelse for at leveringstiden kan variere noe fra dag til dag!