Hva er DIN drøm for Ørland i 2034?

Gi ditt innspill til kommuneplanen, vi vil vite hva DU mener!

Arbeidet med kommuneplanens samfunnsdel og kommunedelplaner for helse og oppvekst har startet. Nå vil vi vite hva som er viktig for akkurat DEG!  Jo flere som deltar – jo bedre blir planen.

Hvordan kan jeg gi innspill?

Digital spørreundersøkelse

Hva er viktig for at Ørland skal være en attraktiv kommune og leve i? Hva mener du Ørland bør prioritere de kommende årene? Hva er DIN drøm for Ørland i år 2034?  Gi ditt innspill gjennom digital spørreundersøkelse.

Gjestebud

Inviter vennene dine til "gjestebud" for å diskutere framtida til Ørland. Gjestebud går ut på at personer eller organisasjoner inviterer andre med på å diskutere tema som kommunen ønsker tilbakemelding på. Gjestebud kan arrangeres i hjemmet, på kafe eller man kan gå en tur sammen. Det er helt opp til hver enkelt hvordan man ønsker å gjennomføre det, og hvor mange man inviterer.

Innspillsesker

Skriv din drøm for Ørland i 2034 i innspillskasser som er plassert rundt i kommunen.

Les mer om planprosessen på orland2034.no